FERESTRE LEMN STRATIFICAT

FERESTRE LEMN STRATIFICAT
FERESTRE LEMN STRATIFICAT

Ferestre din lemn stratificat Holze elegance.
Lucrare de tamplarie integrata din lemn stratificat la care au fost folosite elemente naturale de piatra si lemn .
Usi din lemn stratificat cu inaltimi de 2400 mm, echipate cu geam termopan tripan.
Ferestre din lemn stratificat cu dimensiuni generoase si ferestre din lemn stratificat cu geam termopan cu dimensiune de 3000 mm.
Usa de intrare din lemn stratificat cu dimensiunea de 2400 inaltime, fara impartire verticala si cu panouri din sticla laterale.
Obloanele din lemn sunt realizate in sistem integrat, cu lamele reglabile si plase de insecte incorporate.
Usile de interior din lemn stratificat, cu tablii intregi din lemn natural stratificat finisate in aceeasi nuanta.

FERESTRE HOLZE ELEGANCEFERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN

Tamplarie din lemn stratificat integrata pentru case.

Tamplaria din lemn stratificat integrata vine cu beneficiul integrarii arhitecturale atat penteu ferestrele din lemn stratificat cat si pentru usile interioare din lemn stratificat si usile de intrare din lemn stratificat.
In mod deosebit pentru casele atipice, aici vorbind despre geometrii diferite cum ar fi arcadele si schimbarile de unghi, ferestrele din lemn stratificat prind valoare prin echiparea lor corecta. Constructia corecta a unei ferestre din lemn stratificat se face prin echiparea acesteia cu deschidere batanta sau oscilobatanta indiferent de geometrie. Ferestrele dinn lemn stratificat fixe aduc cu ele un viciu de echipare neconcordant cu arhitectura clasica.
Pentru finisaje curate, va oferim precadrele Holze, care prin instalare creeaza front de lucru pentru realizarea tencuielilor si placarilor cu piatra inainte de montarea ferstrelor din lemn stratificat.

FERESTRE CU GEAM TERMOPAN HOLZE ELEGANCEFERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT

Lucrare de tamplarie din lemn stratificat in sistem integrat.
Lucrare la care au fost realizate ferestre din lemn stratificat, usi de exterior din lemn stratificat, usi de interior din lemn stratificat, captuseli din lemn stratificat, obloane din lemn masiv, si brauri din lemn.
Intreaga lucrare a inceput de proiectarea elementelor si analiza de corelare a acestora, pana la fixarea elementelor de imbinare si drenaj al planului unu.
Prima etapa de executie a constat in montarea precadrelor Holze. Precadrele Holze au rolul de a fixa planurile golurilor, dar si de a da front de lucru in realizarea tencuielilor si lucrarilor umede inainte de instalarea tamplariilor. In tot acest timp, ferestrelele si usile din lemn stratificat sunt deja in productie, astfel lucrarile la santier si in productie sunt realizate concomitent.
Lucrarile de placare cu piatra naturala, pot fi de asemenea realizate imediat dupa realizarea finisajului decorativ si inainte de montarea tamplariilor din lemn stratificat. Astfel finisajele ferestrelor din lemn stratificat sunt ferite de lovituri sau deteriorare cu adezivi.
Pentru ferestrele din lemn stratificat mari, cu expunere pe zona de sud-est, se vor lua intotdeauna in calcul sistemele de umbrire. In aceste cazuri, rulourile suprapuse sunt o solutie implementabila in faza de zidarie.
Din punct de vedere al amenajarii exterioare a unei case placute, nu agreem rulourile atasate, deoarece acestea deterioreaza imaginea generala a casei.

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE ELEGANCEFERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU ARCADA

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU ARCADA HOLZE ELEGANCE
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU ARCADA HOLZE ELEGANCE

Ferestre din lemn stratificat cu arcada de calitate superioara.
Pentru omogenitatea cromatica a proiectului va oferim in aceeasi gama si urmatoarele produse:
Usi de intrare din lemn stratificat
Usi de interior din lemn masiv si stratificat

In echiparea ferestrelor cu captuseli interioare, arhitectul va lua in calcul un volum suplimentar de 40 mm perimetral. Mentionam ca neluarea in calcul a captuselilor din faza de proiectare, va duce la micsorarea ferestrelor, un aspet nedorit in in cazul orientarilor cu luminozitate scazuta.FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE „ELEGANCE”

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT - HOLZE „ELEGANCE”
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT - HOLZE „ELEGANCE”

Ferestre din lemn stratificat - Ferestrele din gama „HOLZE ELEGANCE”: sunt utilizate pentru spatii si cladiri rezidentiale, cu coeficient de izolare termica si fonica superior. Ferestrele din lemn stratificat gama elegance au o izolatie termica si fonica foarte buna, influentând in mod activ clima din încapere. Aspectul de mobilier inobileaza spatiul, dandu-i un aspect optic deosebit si implicit valoare si tinuta incaperii. Cu aceste ferestre din lemn stratificat se obtin valori performante de izolatie fonica si termica.
Pentru ferestrele din lemn stratificat din gama Holze Elegance va recomanam sticla cu geam termopan tripan cu coeficient termic de peste 0.8W/mpk.
USI DE TERASA DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE „ELEGANCE”

USI DE TERASA DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE „ELEGANCE”
USI DE TERASA DIN LEMN STRATIFICAT

Ferestrele din lemn stratificat „Elegance”, pot fi realizate in conformitate cu urmatoarele specificatii:
ferestre din lemn stratificat cu cercevele clasice si sticla simpla
ferestre din lemn stratificat cu cercevele clasice si sticla termopan
ferestre din lemn stratificat cu arcade
ferestre din lemn stratificat cu frezari speciale
ferestre din lemn stratificat duble(paralele) cu pervaze interioare casetate.FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT PENTRU LOCATII ISTORICE HOLZE ELEGANCE

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT PENTRU LOCATII ISTORICE HOLZE ELEGANCE
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT PENTRU LOCATII ISTORICE SI REABILITARI

In alegerea sistemului de deschidere al ferestrei din lemn stratificat, se va tine intotdeauna cont de functionalitate.
Astfel, luand in calcul echiparea ferestrei cu parasolare, daca fereastra va fi echipata cu rulouri din aluminiu manuale sau cu actionare electrica, sistemul de deschidere nu va influenta eficienta ruloului.
Daca se doreste echiparea ulterioara cu obloane din lemn, se vor lua in calcul doar ferestre cu deschidere si nu fixe, pentru a avea acces la feroneria obloanelor si pentru a putea fi actionate.

Sisteme de deschideri realizabile pentru fereastra „Elegance”:
ferestre din lemn stratificat cu deschidere batanta
ferestre din lemn stratificat cu deschidere oscilo/batanta
ferestre din lemn stratificat cu deschidere culisanta
ferestre din lemn stratificat cu deschidere oscilo/culisanta
ferestre din lemn stratificat cu deschidere armonicaFERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU ARCADA HOLZE „ELEGANCE”

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU ARCADA HOLZE „ELEGANCE”
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU ARCADA

- geometria pentru ferestre din lemn stratificat din gama „Elegance”, poate fi diversificata, cu unghiuri inchise, unghiuri deschise, arcade, elemente frezate aplicate pe rama sau cercevea .
- ferestrele din gama elegance sunt destinate proiectelor rezidentiale, de inalta tinuta si cel mai bun confort termic si fonic .
- Holze va ofera ferestre din lemn stratificat din gama Elegance, raspunzand cerintelor pentru proiecte de tip „energy saving”.

In aceeasi casa, pot fi realizate din aceeasi serie :

Usi interioare din lemn masiv
Usi de intrare din lemn stratificatTAMPLARIE DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE „ELEGANCE”

TAMPLARIE DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE „ELEGANCE”
TAMPLARIE DIN LEMN STRATIFICAT HOLZE „ELEGANCE”

Ferestre si usi din lemn stratificat gama Holze „Elegance”.
Ferestre din lemn stratificat - profil 68mm
Ferestre din lemn stratificat - profil 71mm
Ferestre din lemn stratificat - profil 90mm
Ferestre din lemn stratificat - profil 92mm

Esente lemn : molid , pin nordic , stejar , meranti , eucalipt.
Elemente componente : profil lemn stratificat cu fete continue , geam termopan bipan/tripan , gaz Argon , feronerie ROTO/Winkhaus sau AGB.
Feroneria: balamale pentru usi care garanteaza sustinerea a minim 85 Kg/balama,cu sistem de reglare pe trei directii si manere din materiale si finisaje diverse .
Echipare manere premium Romania , sau manere premium Italia , conform catalog.FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU SPROSURI HOLZE „ELEGANCE”

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU SPROSURI HOLZE „ELEGANCE” LUX
FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU SPROSURI HOLZE „ELEGANCE” LUX

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT PRETURI
Pentru a primi oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.
De asemenea, consultati sectiunea Configurare si ofertare pret/Cerinte in vederea ofertarii, pentru a cunoaste care sunt elementele necesare in vederea intocmirii cererii de oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat si usi de interior din lemn masiv si stratificat Holze Elegance .

Transport si montaj pentru ferestre din lemn stratificat si usi interioare din lemn masiv si stratificat:
Timisoara, Lugo, Jimbolia, Buzias, Faget, Arad, Pecica, Santana, Lipova, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Oradea, Salonta, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Iasi, Suceava, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias,Miercures Sibiului, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Ilfov, Arges, Voluntari, Bucuresti.
De asemenea suntem interesati in acelasi timp de formarea de parteneriate pentru ferestre din lemn stratificat si usi din lemn masiv si stratificat in : Anglia , Franta , Germania , Italia , Belgia si Austria.

USI PENTRU INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT
USI PENTRU EXTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT

www.holze.ro/index.php?idmenu=71&sub=299&vanzari=71 www.holze.ro/index.php?idmenu=145&sub=365&vanzari=145 holze.ro/index.php?idmenu=71&vanzari=71 holze.ro/index.php?idmenu=145&sub=268&vanzari=145 holze.ro/index.php?idmenu=71&sub=363&vanzari=71 holze.ro/index.php?idmenu=71&sub=264&vanzari=71 holze.ro/index.php?idmenu=146&sub=273&vanzari=146 holze.ro/index.php?idmenu=71&sub=299&vanzari=71 holze.ro/index.php?idmenu=146&vanzari=146 holze.ro/index.php?idmenu=146&sub=364&vanzari=146 holze.ro/index.php?idmenu=71&sub=263&vanzari=71 holze.ro/index.php?idmenu=145&sub=267&vanzari=145 www.holze.ro/index.php?idmenu=160&sub=324&vanzari=160 www.holze.ro/index.php?idmenu=146&sub=274&vanzari=146